pH|X1

Membru
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pH|X1

  [PHCS] Model Postare GameMode

  MODEL: Nick: GameMode: Specificari: Sursa dowload (link): REGULAMENT: -Cine postează mai mult de 3 GameModuri odata la 1 zi primeste warn. -Nerspectarea modelului duce la stergerea topicului.
 2. pH|X1

  Prezentare Spartanu'

  Welcome
 3. pH|X1

  Prezentare - Cosmin

  Welcome
 4. pH|X1

  Prezentare Vali C.

  Welcome...
 5. pH|X1

  [Prezentare] Kedalpha

  Welcome!!!
 6. pH|X1

  [PHCS] Model Postare Harta

  MODEL: Nume Harta: Harta tip: Locuri: Download: Imagini: REGULAMENT: -Aveti voie sa postati 3 mape pe zi/24 ore. -Titlul trebuie sa fie [harta] numele hartii. -Nu aveti voie sa lasati reply la nici o harta(warn).
 7. pH|X1

  [PHCS] Model Postare Plugin

  MODEL: Nume: Descriere: Versiune: Download: Instalare: REGULAMENT: 1.Nerespectarea modelului duce la stergere topicului 2.Inainte de a posta un plugin, asigurati-va ca acesta nu a mai fost postat de un alt membru de pe forum. 3.Aveti voie sa postati 2 plugins odata la 2 zile ! 4.Nu postati in topicuri cu posturi de genu : Frumos, Bravo, Dragut, urat etc... 5.Fiecare topic deschis trebuie sa contina in titlu [Plugins]
 8. pH|X1

  [PHCS] Model Postare Addons

  MODEL: Nume: Descriere: Versiune: Download: Instalare: REGULAMENT: 1.Nerespectarea modelului duce la stergere topicului 2.Inainte de a posta un addons, asigurati-va ca acesta nu a mai fost postat de un alt membru de pe forum. 3.Aveti voie sa postati 2 addons odata la 2 zile ! 4.Nu postati in topicuri cu posturi de genu : Frumos, Bravo, Dragut, urat etc... 5.Fiecare topic deschis trebuie sa contina in titlu [Addons].
 9. pH|X1

  [PHCS] Regulament Tutorial

  REGULAMENT: -Fara spam/double post/etc. - Fara limbaj vulgar - Fara tutoriale cu HACK/EXPOLIT !!! - Fara Off-Topic - De Asemenea regulamentu intern la forumului se aplica si-n aceasta Categorie ! - Nu postati de mai multe ori acelasi tutorial !:
 10. pH|X1

  [PHCS] Regulament Tutorial

  REGULAMENT: Fara spam/double post/etc. - Fara limbaj vulgar - Fara tutoriale cu HACK/EXPOLIT !!! - Fara Off-Topic - De Asemenea regulamentu intern la forumului se aplica si-n aceasta Categorie ! - Nu postati de mai multe ori acelasi tutorial !:
 11. pH|X1

  [PHCS] Regulament Schimb

  REGULAMENT: 1. Vanzatorii (schimb) sunt obligati sa foloseasca in numele topicului produsul sau lucrul de care are nevoie, cu prefixul SCHIMB. Exemplu: "SCHIMB STEAM" 2. Vanzatorii (schimb) sunt obligati sa ofere datele necesare pentru posibila tranzactie. 3. Cumparatorii (schimb) sunt obligati sa posteze la randul lor toate datele necesare in legatura cu produsul pentru schimb . 4. Dupa terminarea tranzactiei , vanzatorul este rugat sa revina asupra topicului cu un post pentru a confirma incheierea tranzactiei. 5. In fiecare topic trebuie neaparat sa apara warn-ul din model. 6. Nerespectarea modelului duce la inchiderea topicului cu warn 7. Modificarea Warning-ului duce la ban pentru 1 saptamana 8. Aveti la dispozitie un singur UP/Bump la 2 zile, pentru a incerca sa va vindeti produsul cat mai repede. 9. Nu se accepta produse cu continut obscen ! 10. Daca nu doresti sa faci schimbi numai posta pentru +1 ! 11. Topicurile se fac odata la 1 saptamana. 12. Nu aveti voie sa faceti schimburi de hack-uri, keyloggere sau orice altceva protesc. 13. Topicurile inactive mai mult de 1 saptamana primesc automat Topic Closed de la un moderator. 14. Sunteti rugati ca in fiecare topic sa apara minim 2 poze cu produsul pe care vreti sa il schimbati . In caz contrar un moderator va da Topic Closed .
 12. pH|X1

  [PHCS] Regulament Cumpar

  REGULAMENT: 1. Se posteaza produsul pus in cumparare cu toate datele necesare pentru informarea posibilului client. 2. Sunteti rugati ca in fiecare topic sa apara minim 1 poza cu produsul pe care vreti sa il vindeti . In caz contrar un moderator va da Topic Closed . 3. Nu se permit vanzarile de obiecte care nu sunt in posesia celui care vinde. 4. Nu se permit vanzarile de lucruri furate. 5. In fiecare topic trebuie neaparat sa apara warn-ul din model. 6. Nerespectarea modelului duce la inchiderea topicului cu warn. 7. Modificarea Warning-ului duce la ban pentru 1 saptamana. 8. Aveti la dispozitie un singur UP/Bump la 2 zile, pentru a incerca sa va vindeti produsul cat mai repede. 9. Nu se accepta produse cu continut obscen ! 10. Daca nu cumperi, nu postezi doar sa faci +1 ! 11. Topicurile se fac odata la 1 saptamana. 12. Nu aveti voie sa vindeti hack-uri, keyloggere sau orice altceva protesc. 13. Topicurile inactive mai mult de 1 saptamana primesc automat Topic Closed de la un moderator. 14. Nu faceti free-chat in topic gen: "Cat ceri?","Cat oferi?","Nu am bani momentan,ti-l cumpar eu poimaine in caz ca nu il ia altcineva",etc.Nu degeaba este obligat vanzatorul sa posteze unde poate fi contactat.
 13. pH|X1

  [PHCS] Regulament Vand

  REGULAMENT: 1. Se posteaza produsul pus in vanzare cu toate datele necesare pentru informarea posibilului client. 2. Sunteti rugati ca in fiecare topic sa apara minim 1 poza cu produsul pe care vreti sa il vindeti . In caz contrar un moderator va da Topic Closed . 3. Nu se permit vanzarile de obiecte care nu sunt in posesia celui care vinde. 4. Nu se permit vanzarile de lucruri furate. 5. In fiecare topic trebuie neaparat sa apara warn-ul din model. 6. Nerespectarea modelului duce la inchiderea topicului cu warn. 7. Modificarea Warning-ului duce la ban pentru 1 saptamana. 8. Aveti la dispozitie un singur UP/Bump la 2 zile, pentru a incerca sa va vindeti produsul cat mai repede. 9. Nu se accepta produse cu continut obscen ! 10. Daca nu cumperi, nu postezi doar sa faci +1 ! 11. Topicurile se fac odata la 1 saptamana. 12. Nu aveti voie sa vindeti hack-uri, keyloggere sau orice altceva protesc. 13. Topicurile inactive mai mult de 1 saptamana primesc automat Topic Closed de la un moderator. 14. Nu faceti free-chat in topic gen: "Cat ceri?","Cat oferi?","Nu am bani momentan,ti-l cumpar eu poimaine in caz ca nu il ia altcineva",etc.Nu degeaba este obligat vanzatorul sa posteze unde poate fi contactat.
 14. MODEL: Prenume: Varsta: Experienta Photoshop: Poze/Creatii: (posteaza 5 poze): 2-3 bannere cu PHCS: Pune psd-urile de la poze si bannerele facute: De ce vrei Designer?: Contact: Te crezi in stare sa indeplinesti functia de designer?: Cat timp stai zilnic pe forum: Membru Clan Gametracker: (Inscrierea in clan este obligatorie): REGULAMENT: 1. Cererile se fac odata la 1 saptamana. 2. Inainte de toate, tot ce cerem de la voi este sa aveti foarte multa seriozitate cand primiti functia si sa va dati interesu, sa nu va bateti joc de grad. 3. Sa aveti la cunostinta gramatica Limbii Romane. 4. De asemenea dorim sa aveti un limbaj adecvat si sa va comportati omeneste cu ceilalti. 5. Sa aveti activitate pe forum. 6. Gradele pe forum nu se cer ci se vor da pe merit. 7.Pentru a face cerere Designer trebuie sa aveti 25 de posturi.